Saturday, March 20, 2010

Vietnamese Salad rolls

Xin chào các bạn!
Chúng em là Lệ, Hõng, Duyên, Huy và Lâm. Tên tiếng Anh là SokHwei, Vivien, Sarah Terence và Cinny.
Vào thứ bảy, chúng tôi nấu ăn ở nhà thầy Minh.
Photobucket
Chúng tôi đen nhà thầy Minh lúc chin giờ sang nhưng bắt đầu nấu ăn lúc mười một giờ trưa vì nhà thầy Minh rất đông người. chúng tôi nấu gỏi cuốn. Nguyên liệu của gỏi cuốn là bún, rau, ran thơm, nước Hoisin và thịt gà. Gỏi cuốn là món ăn lạnh. Chúng tôi hơi thích đồ ăn của chúng tôi vì đắng.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

It was fun looking vì chúng tôi chưa bao giờ nầu ăn. Buổi nấu ăn rắt vui nhưng mệt lắm.
Photobucket
Có Bích suggested some improvement to our original recipe. We each prepared some of the ingredients for the dish. It was obvious that some of us were experienced while the others excelled in other areas but that did not deter us from preparing our dish. We used the wrong basil and added Japanese garnish to the dish. Hence it did not turn out as perfect as it would. We tried to salvage the situation by working on our decorations.
Photobucket

We realized that decorating the dish require talent and teamwork. Cooking is not as simple as it seems. Now, we can better appreciate home cooked food. Preparation and experimentation before the cooking is needed because… PRACTICE MAKES PERFECT!!!

:D:D:D
NOTE: THIS IS A SERIOUS PROJECT
NO FOOLING AROUND
Cuối cùng, chũng tôi gặp nhiều mới bạn. Thế thì tốt quá! Chào các bạn!
Photobucket

No comments: